Intussen

Zo, al even geleden dat ik nog wat neerpende. Niet dat er niets te vertellen was hoor!

De voorbije weken waren goedgevuld: we hadden heel wat leuke activiteiten op het programma staan!

Eind juli was er nog een familiefeestje! Onze tante die dit jaar met gezondheidsproblemen te kampen heeft was jarig. We wisten niet goed of we, net als de voorbije jaren, konden vieren, maar toen ze zelf aangaf hier zin in te hebben werd met veel plezier een feestje georganiseerd! Iedereen genoot, het werd een erg leuke namiddag!

Het volgende weekend werden we verwacht op een heus trouwfeest! ‘Blindj getraat’ was het thema van de lokale activiteitengroep; het was geweldig! Niet dat we dat anders verwacht hadden! We hadden al ‘Margilympics’, ‘Highland games’, een ‘Kerstfeest’ (in augustus) en nu dus een trouwfeest 😉 Een dag waar we jaarlijks naar uitkijken en net omdat er telkens een hoek af is, altijd heel leuk om erbij te zijn! De hele namiddag zat fijn in mekaar: er werden koppels gekozen, nadat zij wat proeven aflegden werd er getrouwd, daarna was het receptie en avondfeest! Er werd gezeverd, gelachen, lekker gegeten en gedanst, super! Aan de aanwezigen werd gevraagd in aangepaste kledij te komen; kleine man stal de show en werd prompt tot bruidsjonker benoemd; echt heel erg leuk allemaal!

Ook gingen we nog eens naar de Gavers, amusement gegarandeerd voor jong en oud!

En er stond nog een bezoekje aan Pairi Daiza gepland! Deze keer gingen we met de trein, en dat bleek goed te doen! We gingen op ‘wereldreis’; kleine man genoot van al het moois! De giraffen en dino’s waren zijn favorieten! Maar ook over de tijgers, de panda’s en de olifanten raakte hij nadien niet uitgepraat! We waren blij dat de grote hitte voorbij was en genoten dus ten volle van de mooie dag!

Tussendoor stonden er nog wat bezoekjes van en aan vrienden gepland, we deden op tijd een terrasje, we gingen socializen met onze buren; kleine man speelde vaak met zijn neefjes,… de vakantie vloog op die manier echt voorbij!

Al merk ik dat het ver genoeg geweest is: minister vroeg de voorbije dagen al verschillende keren wanneer hij terug naar het klasje mag. Ik denk dat hij klaar is om weer aan het ‘gewone’ te beginnen!

Nog twee weken om weer wat routine te krijgen; nog twee weken om alle spulletjes schoolklaar te krijgen, maar dat lukt wel! Nog twee weken… Het zal snel 3 september zijn!

Plaats een reactie